Yerköy’de “merkezi Randevu Sistemi”ne Başlandı

Yozgat’ın Yerköy İlçe Devlet Hastanesi'nde, Merkezi Hastane Randevu Sistemi başladı.Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit...

Yozgat’ın Yerköy İlçe Devlet Hastanesi'nde, Merkezi Hastane Randevu Sistemi başladı.

Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul, Sağlık Bakanlığı bünyesindeki hastanelerde, randevu alımını daha kolay ve hızlı hale getirmek için mobil uygulamasının Yerköy Devlet Hastanesinde de uygulanmaya başlandığını ifade etti.

Vatandaşların hekimlerden daha iyi hizmet alabilmesi ve muayene sırası beklememeleri için "Merkezi Randevu Sistemine" geçildiğini söyleyen Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul, Yerköy Devlet Hastanesinde yeni bir birim oluşturularak hastalara yardımcı olmak maksadıyla internet üzerinden “Merkezi Randevu Sisteminden” randevu almaları için poliklinik katına bir personel görevlendirildiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Usul, “ Sağlık Bakanlığımız bünyesindeki hastanelerden randevu alımını daha kolay ve hızlı hale getirmek için mobil uygulama başlatılmıştır. Hastane randevusu alımında mevcut uygulamalar olan ALO 182 ve internet üzerinden randevu alımına ek olarak başlatılmıştır.''dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: