Yerköy’de Seramik Ustalarına Mesleki Uyum Kursu Verildi

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Kale Seramik Eğitim Vakfı işbirliği ile...

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Kale Seramik Eğitim Vakfı işbirliği ile seramik kaplama ustalarına mesleki uyum kursu verildi.

Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Muammer Almacı, yaptığı açıklamada, kendi liseleri ve Kale Seramik Eğitim Vakfı işbirliği ile 32 kişiden oluşan seramik kaplama ustalarına mesleki uyum kursu verildiğini, kursiyer ve seramik giderlerinin Kale Seramik Eğitim Vakfı'nca karşılandığını söyledi.

Türkiye'de inşaat sektörünün son yıllarda büyük gelişme gösterdiğini kaydeden Almacı, şunları kaydetti: "Bu kapsamda Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi İnşaat Bölümü'nde önümüzdeki Eylül ayından itibaren yapı yüzey kaplamacılığı dalında İş- Kur ve Kale Seramik Fabrikası işbirliğinde meslek edindirme kursu açılması için çalışmalarımız olacak." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: