Yerköy’de Yaz Kuran Kursuna Katılan Öğrenciler Ödüllendirildi

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde Yaz Kuran Kursuna katılan öğrenciler arasında düzenlenen Kur’an-ı Kerim Okuma yarışmasında dereceye...

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde Yaz Kuran Kursuna katılan öğrenciler arasında düzenlenen Kur’an-ı Kerim Okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler İşadamı Ayhan Çelik tarafından ödüllendirildi.

Yerköy ilçesi Ofis Cami’de düzenlenen yarışmaya İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, Yozgat Genç Sanayiciler ve İşadamları Dernek (YOGİSAD) Başkanı Ayhan Çelik, cami imamları ve öğrenciler katıldı. Yaz Kuran Kursuna katılan öğrenciler arasında düzenlenen yarışma Yerköy Müftüsü Ahmet İkbal Aydın tarafından oluşturulan komisyon tarafından değerlendirildi. Değerlendirilme sonucunda YOGİSAD Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ayhan Çelik tarafından birinci olan Gökhan Aksoy’a altın, ikinci olan Burak Beki’ye cep telefonu, üçüncü olan Hasan Karaca’ya bisiklet hediye edildi. Yarışmaya katılan diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

Reklam
Reklam

Yerköy İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, yaz Kur’an kurslarında yaş sınırının kaldırılmasıyla birlikte öğrenci sayısının arttığını belirterek, “Kurslarda öğrencilere Kuran okumak öğretilirken ayrıca dini bilgilerde verilmektedir. Bugünde kursa katılan öğrenciler arasında Kuran okuma yarışması düzenledik. Yarışmada tüm çocuklarımızın Kuran’ı öğrenmek ve okumak için büyük gayret sarf ettiğini gördük, buda bizi çok mutlu etti” dedi.

Kur’an okuma yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendiren YOGİSAD Başkanı Ayhan Çelik’te tüm çocukların dini ve milli duygularla yetişmesinin çok önemli olduğunu belirterek, “Çocuklarımızın yaz Kur’an kurslarında Kur’an okumayı öğrendiğini bazılarının öğrenmek için çaba sarf ettiğini gördük. Tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum. Bu çocuklarımız ödüllendirmek istedik. İlçe müftümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: