Yeşeren Ümitler Projesinin Kapanışı Gerçekleştirildi

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan, Adıyaman Üniversitesi ve Adıyaman Gençlik...

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan, Adıyaman Üniversitesi ve Adıyaman Gençlik ve Kültür evinin ortaklığıyla SODES tarafından finanse edilen Yeşeren Umutlar projesinin kapanış töreni yapıldı.

Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Salonu’nda gerçekleştirilen kapanış töreninde proje kapsamında gitar ve bağlama kursuna katılan öğrenciler konser verirken, ebru ve ahşap boyama kursuna katılan öğrenciler eserlerini sergiledi.

Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, proje kapsamında kurslara katılan öğrencilere hediyeler takdim etti.

Reklam
Reklam

Fikret Salmaner, proje kapsamında suç ve suçlulardan uzak tutulması, derslerindeki başarılarının arttırılması, kendilerine olan güvenlerinin geliştirilmesi, aile-öğrenci ve polis- öğrenci ilişkilerinin güçlenmesi, boş zamanlarının değerlendirilmesi, çeşitli kültürel etkinliklerle öğrencilerin sosyalleşmesi, arkadaşlık bilincinin güçlenmesinin yanı sıra tarihi ve kültürel zenginliklerin tanıtılmasının hedeflendiğini söyledi.

Projenin 9 ay sürdüğünü aktaran Salmaner, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın devlete ve polise olan güvenleri artmış, kendileri de toplumun bir parçası olduklarını anlamışlardır. Emniyet Teşkilatı olarak daha huzurlu ve başarılı yarınlar için çalışmalarımızın, çocuklarımızın geleceğine yönelik önemli yatırımların başlamasına vesile olacağı inancıyla ve bu konuda üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmek gayret ve çabası içinde olacağız. Bu vesileyle, proje ortaklarımız olan Adıyaman Üniversitesi ile Gençlik ve Kültür Evi’ne, projedeki öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: