Yeşil Bursa Dergisi Çıktı

Yerel değerlere, kültürel yaşama, tanıtıma ve kentin gelişimine katkı sağlama hedefiyle yola çıkan ‘Yeşil Bursa’...

Yerel değerlere, kültürel yaşama, tanıtıma ve kentin gelişimine katkı sağlama hedefiyle yola çıkan ‘Yeşil Bursa’ dergisi yayın hayatına başladı.

“Bursa’yı Sevenlerin Dergisi” sloganıyla çıkan, kent kültürü, tarih, turizm ve yaşam dergisi ‘Yeşil Bursa’, ilgi çekici dosya, araştırma, haber ve röportajlarla zengin içeriğiyle Bursalılarla buluştu. Üç ayda bir çıkacak olan derginin, kapağında Irgandı köprüsünün fotoğrafının yer aldığı ilk sayısında dikkat çeken bazı konu başlıkları şöyle:

“Bursa’da göç olgusuna tarihsel bakış, Karakeçili Risalesi, Heykel-Postane eski Bursalılar grubu, Mudanya’da antik çağ yolları, Kurtuluş Savaşı’nda Cumalıkızık, Bursa’nın çiftlikleri, bir mübadele göçmeninden anılar, Uluabat’ın adaları, turizmde kadın ili, zaman tüneli: Arkeopark, Makedonya izlenimleri, yaşlanan dünyaya gençlik ikramı; Tümbüldek Kaplıcaları, Bursa mutfağında kestane kültürü”.

Reklam
Reklam

Mudanya Gazete-Danışmanlık-Tanıtım Hizmetleri tarafından yayınlanan ‘Yeşil Bursa’ dergisi, deneyimli bir ekip tarafından hazırlanıyor.

Derginin genel koordinatörlüğünü Barış Genç, yayın kurulu başkanlığını Prof. Dr. Mefail Hızlı, sanat direktörlüğünü Kurtuluş Babalıoğlu, yayın danışmanlığını Türkan Genç, yazı işleri müdürlüğünü de Yavuz Gerçekçi yapıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: