Yeşil Deniz 36. bölümü, kahkahaya boğdu

Merakla beklenen Yeşil Deniz dizisi yeni bölümleriyle ekranlarda yer almaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Yeşil Deniz 36. bölümde sadıçların suçunu üstlenen Bahri'nin komik görüntüleri, izleyicileri kahkaya boğdu.

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Yeşil Deniz 36. bölümü oldukça keyifli ve renkli sahneleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Kahkahanın ve eğlencenin adresi olmaya devam eden dizinin bu bölümünde Sadıçların işlediği suçları üzerine alan Bahri'nin yaşadığı komik olaylar, ekrana geldi. Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Melis Babadağ, Mert Turak, Burak Alkaş ve Ali Barkın'ın rol aldığı Yeşil Deniz son bölümünde Makasçı ailesinin evine gelen sürpriz telefon ise ortalığı karıştırı. Yeşil Ova'da geçen olayları eğlenceli bir şekilde ele alan Yeşil Deniz 36. bölümüyle 24 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20:00'de TRT1'de!

YEŞİL DENİZ 36. BÖLÜM ÖZETİ

Yeşil Deniz son bölümünde Babasının ambarında sadıçların arabasının yakarken yakalanan Bahri, sadıçların işlediği suçlar orataya çıkmasın diye bilerek suçları üstlenip kendisini feda etmişti. Öte yandan Cemil'in babasının gömünün yerini bildiğini öğrenen Üsen de onu kafalamak ve gömünün yerini öğrenmek için harekete geçti. Bahri'yi istemeden bir ateş çemberinin içine atan sadıçlar her şeyi normale döndürmek için bir çare ararken Makasçı ailesinin evine gelen sürpriz telefon Hicabi Makasçı'yı bir anda kuşkulandırdı. Üsen Zümrüt'e açılabilecek miydi? Safiye'nin geri döndüğünü öğrenen Cemil ne yaptı? Jandarma suçları Bahri'nin işlediği konusunda şüpheye düşerken sadıçlar Bahri'yi kurtarmak için nasıl bir maceranın içine atıldı?

YEŞİL DENİZ DİZİSİNİN TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN