Yeşil Derik Okuma Salonu Uçurtma Şenliği Düzenlendi

Mardin’in Derik ilçesinde Yeşil Derik Okuma Salonu, 'Yarınlar İçin Yeşeren Ümitler' projesi kapsamında uçurtma şenliği...

Mardin’in Derik ilçesinde Yeşil Derik Okuma Salonu, 'Yarınlar İçin Yeşeren Ümitler' projesi kapsamında uçurtma şenliği düzenledi.

Derik Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DERİKDER)'ne bağlı okuma salonu, ücretsiz SBS kursu ve çeşitli sosyal etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda yapılan uçurtma şenliğinde öğrenciler uçurtmaları yarıştırdı. Yarışmada birinci gelen öğrenci Mustafa Sol’a ödül olarak 2012-2013 eğitim sezonu için ücretsiz dershane gitme ödülü verildi.

DERİKDER Başkanı Yardımcısı Mustafa Güler, proje kapsamında yaptıkları uçurtma şenliğini geleneksel hale getireceklerini söyledi. Güler, “SODES projesi kapsamında yaptığımız uçurtma şenliğine öğrenciler tarafından büyük ilgi gösterilmesi bizleri memnun etmiştir.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz