Yeşil, Huzurkent ve Adanalıoğlu esnafını ziyaret etti

CHP Akdeniz Belediye Başkan A.Adayı Makine Mühendisi Mehmet Yeşil, Akdeniz ilçesine bağlı Huzurkent ve Adanalıoğlu beldesindeki esnafı ziyaret etti.

İlgiyle karşılanan Yeşil, Esnafın kalkındırılması gerektiğini belirterek, Akdeniz'i örnek cazibe ilçe haline getireceğini söyledi.

CHP Akdeniz Belediye Başkan A.Adayı Makine Mühendisi Mehmet Yeşil, seçim çalışmaları kapsamında Merkez Akdeniz ilçesine bağlı Huzurkent ve Adanalıoğlu beldesindeki esnafı ve halkı ziyaret etti. Esnaf ve halk tarafından İlgiyle karşılanan Yeşil, CHP'nin çeşitli kademelerinde görev yaptığını ve bu görevi zevkle yerine getirdiğini dile getirerek, en son CHP Mersin il Sekreterliğini yaptığını aday adayı olduğu için de partideki görevinden istifa etmek zorunda kaldığını anlattı. Mersin'in Kültür mahallesinde doğduğunu ve makine mühendisliğini bitirdiğini ve çeşitli firmalarda denetim mühendisliğini yaptığını aktaran Yeşil, Akdeniz'e bir şeyler katabileceği düşüncesiyle aday adayı olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Esnafın kalkındırılması gerektiğini belirten Yeşil, Akdeniz'i örnek cazibe ilçe haline getireceğini söyledi. Akdeniz'e bağlı beldelerin çok ihmal edildiğine dikkat çeken Yeşil, göreve geldikleri takdirde herkese ve her yere hizmet etmek için canla başla çalışacaklarını ifade ederek, Akdeniz'in olması gereken yerde olmadığını ve bu durumun kendisini de üzdüğünü kaydetti.

"Akdeniz'i bu sefer başka partilere kaptırmamalıyız" vurgusunda bulunan Yeşil, "Mersin'in kalbi Akdeniz'dir iş yerlerinin esnafın sabahtan akşama kadar bulunduğu ilçemizdir. Kültür bakımından da en eski ilçemizdir. Akdeniz bunu hak etmiyor. Akdeniz'i bir plan doğrultusunda ele alıp düzeltmek lazım. Akdeniz'e yapacağımız çok şey var" dedi.

Esnaf ve halk da Yeşil'e kendilerini ziyaret ettiği için teşekkür ettiklerini belirterek, Yeşil'i tanıdıklarını ve kendisine başarılar dileğinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: