Yeşil Sağlık Projesi Semineri Tamamlandı

Malatya’da sağlık çalışanlarına Yeşil Sağlık Projesi dahilinde verilen seminer tamamlandı.Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından Yeşil...

Malatya’da sağlık çalışanlarına Yeşil Sağlık Projesi dahilinde verilen seminer tamamlandı.

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından Yeşil Sağlık Projesi kapsamında verilen semineri, İl Sağlık Müdürlüğü personeli ve kamu hastanelerinden çevre görevlileri olmak üzere toplam 31 kişi izledi.

Yeşil Sağlık Proje Koordinatörü Hilal Mordağan sorumluluğunda düzenlenen seminer, uzman eğitimci Sami Ertuğrul tarafından verildi. Seminerde, kurumun kalite ve çevre politikası belirlendi.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından seminerle ilgili yapılan açıklamada, “Kalite ve çevre yönetim sistemleri şartlarını karşılayarak Müdürlüğümüzce yürütülen, Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlar ve il teşkilatının koordinasyonunu, özel ve kamu sağlık kurumlarının değerlendirme, belgelendirme ve uygunluk işlemlerini, Sağlık hizmetleri yönünden ilimizin durum değerlendirmelerini, acil sağlık hizmetlerini, araştırma, geliştirme hizmetlerini, iletişime ve paylaşıma açık yönetişim anlayışımızla seminer son derece yararlı geçmiştir” denildi.

Reklam
Reklam

İl Sağlık Müdürü Nail Umay, seminerle ilgili yaptığı açıklamada, “Hizmet içi eğitimlerimizle kendini sürekli yenileyen, etik değerleri ön planda tutan personelimiz ile teknolojik gelişmeleri takip eden ve elimizdeki kaynakları etkili ve verimli kullanan bir kuruluş olarak hizmet veriyoruz. Çevre ile etkileşime giren faaliyetlerimizin her aşamasında kirliliği önleyen ve sürekli iyileşmeyi sağlayan iş anlayışımızla, kurumumuzdan hizmet talebinde bulunan tüm kişi, kuruluşların ve çalışanlarımızın memnuniyetini üst seviyede karşılayan, alanımızdaki ulusal mevzuata ve çevre mevzuatına tam olarak uyan ilgili uluslararası mevzuatı da dikkate alarak hizmet sunan kuruluş olmak, kalite ve çevre politikamızdır” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz