Yeşil Sahalar, Bu Kez Polis-öğrenci Karşılaşmasına Sahne Oldu

Hatay’ın Erzin ilçesinde toplum destekli polisler ile öğrenciler arasında futbol turnuvası düzenlendi. Kıyasıya rekabete sahne...

Hatay’ın Erzin ilçesinde toplum destekli polisler ile öğrenciler arasında futbol turnuvası düzenlendi. Kıyasıya rekabete sahne olan turnuvada amaç, toplumdaki polise yönelik endişenin giderilmesini sağlamak.

Erzin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği farklı bir uygulamaya imza attı. İlçedeki dayanışmanın arttırılmasını sağlamaya yönelik hazırlanan “Polis abilerle maçtayım” projesi kapsamında ilçede futbol turnuvaları yapılıyor. Turnuvaya özellikle devamsızlık yapmayan ve derslerinde başarılı olan öğrenciler seçiliyor.

Reklam
Reklam

Hürriyet Mahallesi’nde bulunan halı sahada başlayan turnuvada Cumhuriyet ve Ali Rıza Büyüker İlköğretim Okulu öğrencileri yeşil sahada ter döktü. Kıyasıya bir rekabete sahne olan turnuva sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Maç sonunda öğrenciler polis araçlarıyla tekrar evlerine bırakılıyor.

Projeden memnun olan vatandaşlar, gençleri spora teşvik etmeye çalışan polis memurlarına teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: