Yeşil Sincan için 10 bin fidan dağıtıldı

Sincan Belediyesi, yeşil bir Sincan için on bin fidan dağıttı. Lale Meydanı, Yenikent ve Temelli’de...

Sincan Belediyesi, yeşil bir Sincan için on bin fidan dağıttı. Lale Meydanı, Yenikent ve Temelli’de olmak üzere üç farklı noktada dağıtılan fidanlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fidanların dağıtımını gerçekleştiren Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Çevre bilinci yerleşmiş modern ve yeşil bir gelecek hedefi ile vatandaşlarımıza böylesi bir armağan sunmaktan mutluluk duyuyorum." dedi.

Sincan Belediyesi, Orman Haftası kapsamında düzenlediği 'ağaçlandırma etkinliği' ile vatandaşlarla buluştu. Ortalama bir insanın her yıl tabiata yedi ağaç borçlu olduğunun bilinci ile hareket eden Sincan Belediyesi, Sincanlılara fidan hediye etti. Etkinlik çerçevesinde Lale Meydanı, Temelli ve Yenikent’te olmak üzere üç farklı noktada on bin fidan dağıtılarak, gelecek kuşaklara yeşil bir ilçe bırakmak adına çok önemli bir çalışma yapıldı. Binlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna törene katılanlara fidan dağıttı.

Reklam
Reklam

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Bizim kültürümüzde yeşilin ve ağacın ne denli önemli olduğunu hatırlatmaya gerek yok. Doğanın dengesinin bozulması ile gelecek nesli bekleyen türlü tehlikeleri bugünden önlemek ve onlara havası temiz, oksijeni bol bir dünya bırakmak için çalışıyoruz." dedi.

Öte yandan hafta kapsamında Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş ve Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Yenikent Ersin Bacaksız Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ağaç dikme törenine katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: