Yeşilay Cemiyeti Yalova Şubesi'nden Bisiklet Turu

1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle Yeşilay Cemiyeti Yalova Şubesi tarafından bisiklet turu düzenlendi.

1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle Yeşilay Cemiyeti Yalova Şubesi tarafından bisiklet turu düzenlendi.

Yalova Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkısıyla düzenlenen etkinliğe yaklaşık 100 kişi katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlik öncesinde bir konuşma yapan Yeşilay Cemiyeti Yalova Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çalışkan, Yeşilay'ın insanların sigara, alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olarak kurulan bir cemiyet olduğuna değindi.

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal da Yeşilay Cemiyeti'nin çalışmalarının önemli olduğuna vurgu yaptı. Koçal, ayrıca topluluk içerisinden bir kişiden de sigarayı bırakma sözü aldı.

Reklam
Reklam

Ardından katılımcılar Gazipaşa, Fatih, İstanbul, Mimar Sinan ve Yalı Caddesi güzergahlarından bisiklet sürerek yeniden Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Burada yapılan çekilişle 6 kişiye bisiklet hediye edildi.

Muhabir: Erhan Erdoğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: