Yeşilay Derneği Genel Başkanı Balcı, Nasreddin Hoca Ile Buluştu

Çeşitli etkinliklere katılmak üzere Akşehir'e gelen Yeşilay Derneği Genel Başkanı Muharrem Balcı, temsili Nasreddin Hoca ile buluşarak gençlere çeşitli öğütler

Çeşitli etkinliklere katılmak üzere Akşehir'e gelen Yeşilay Derneği Genel Başkanı Muharrem Balcı, temsili Nasreddin Hoca ile buluşarak gençlere çeşitli öğütler verdi.

Buluşmada konuşan temsili Nasreddin Hoca, "Benim bıraktığımda içki ve sigara bu kadar yayılmamıştı. Şimdi ise maalesef kötü alışkanlıklar çok yayılmış" dedi.

Balcı ise Yeşilay'ın çalışmaları kapsamında Nasreddin hocalara ve bilge insanlara ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, 7'den 70'e herkesin bu çalışmalara katkı vermesini istedi.

Daha sonra ilçedeki yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelen Balcı, Yeşilay ile ilgili çalışmalara verdikleri destekten dolayı gazetecilere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Balcı, Akşehir'e iyi duygularla geldiğini ve buradaki desteği görünce bu duygularının daha da arttığını ifade etti.

Balcı, dernek çalışmalarına destek veren yerel ve ulusal basın temsilcilerine plaket verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: