Yeşilay Yalova Şubesi Başkanı Bütkül:

Yeşilay Yalova Şubesi Başkanı Alaettin Bütkül, yapılan etkili çalışmalar neticesinde 1 yılda 975 kişinin sigara tiryakiliğinden kurtarıldığını bildirdi.

Yeşilay Yalova Şubesi Başkanı Alaettin Bütkül, yapılan etkili çalışmalar neticesinde 1 yılda 975 kişinin sigara tiryakiliğinden kurtarıldığını bildirdi. Bütkül, gazetecilere yaptığı açıklamada, başta sigara olmak üzere içki, kumar, fuhuş, satanizm, misyonerlik ve her çeşit uyuşturucu ile mücadele etmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Sigaraya karşı etkin bir mücadele içerisinde olduklarını dile getiren Bütkül, şöyle konuştu: "Dernek binasındaki özel cihaz sayesinde sigara tiryakilerine 30 dakikalık 3 seansta sigara bıraktırılıyor. Bu cihaz sayesinde önemli bir başarı yakaladık. 1 yılda bin kişi sigarayı bırakmak için başvuruda bulundu. Bunlardan yalnızca 25'i sigarayı bırakma iradesini ortaya koyamadı. Yapılan etkili çalışmalar neticesinde 1 yılda 975 kişi sigara tiryakiliğinden kurtarıldı. Cihaz 30 dakikalık 3 seansta vücudun nikotin ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Halkımızın sigara bırakmaya ilgisi de bir hayli yoğun. Halkı birçok zararlı alışkanlıklar konusunda uyarıyoruz. Biz insanlığı köleleştiren, kendisine ömür boyu bağımlı kılan bu amansız düşmanlarla mücadele ediyoruz. Yalova'da üye sayımız 100'ün üzerinde. Özellikle son zamanlarda gençlerden kurumumuza büyük ilgi var."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: