Yeşilay’dan Spora Destek

Türkiye Yeşilay Cemiyeti bu yıl 49.'su düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda yerini alarak, bağımlılıklara ve sağlıklı...

Türkiye Yeşilay Cemiyeti bu yıl 49.'su düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda yerini alarak, bağımlılıklara ve sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekti.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, bağımlılıklardan uzak ve sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek amacıyla 49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu protokolünde yer aldı. 21 Nisan'da Alanya'da başlayan 1204 kilometrelik Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, Sultanahmet – Caddebostan etabıyla sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün katılımıyla Caddebostan'da bir tören düzenlendi.

Reklam
Reklam

Şaşkınbakkal sahilinde son bulan turu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yanı sıra eşi Hayrunnisa Gül, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu takip etti. Bisiklet turuna Yeşilay adına Genel Başkan Yardımcısı Dr. Kerem Kınık katıldı.

Şaşkınbakkal sahil yolu tören alanı, Bağdat Caddesi ve Bostancı tur parkuru üzerinde stantlar kuran Yeşilay Kadın Kolları, broşürlerin yanı sıra Yeşilay “Yaşamayı Seç” rozetleri, şapkalar ve balonlar dağıttı. Yeşilay Kadın Kolları stant ziyaretçilerini bağımlılıklar hakkında bilgilendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: