Yeşilçamı Sevenler Biraraya Geldi

Konak ilçesi, Kahramanlar Mahallesi yeni bir derneğe ev sahipliği yaptı. İzmirli sinema oyuncularından oluşan; ...

Konak ilçesi, Kahramanlar Mahallesi yeni bir derneğe ev sahipliği yaptı. İzmirli sinema oyuncularından oluşan; ‘Yeşilçamı Sevenler ile İzmirli Sinema Oyuncuları ve Sinema Çalışanları Derneği’ hizmete açıldı.

Konak Belediyesi Başkan Yardımcısı Serpil Güngör ‘ün açılışını yaptığı dernekte İzmirli sinema oyuncularını mahalle sakinleri yalnız bırakmadı. Misyonlarının Türk sinemasına yeni yetenekler, farklı ve özel yüzler kazandırmak olduğunu belirten Dernek Başkanı Figen Dülgeroğlu “İstanbul’da ilerlemekte olan sektörü İzmir’de de geliştirmek istiyoruz. Üyelerimiz içerisinde uluslararası prodüksiyonlarda da yer almış oyuncular, yapımcılar bulunmaktadır. Konak Belediyesi’ne bizlere desteğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Açılışı gerçekleştiren Konak Belediyesi Başkan Yardımcısı Serpil Güngör ise “İzmir’in bu sektörde ilerlemesi gerekiyor. Dernek Başkanı ve üyelerini destekliyoruz. Kendilerine bu güzel düşüncelerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: