Yeşilgiresun Belediyespor Basketbol Takımı Yoluna Doludizgin Devam Ediyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor bugün 19 Eylül Kapalı Spor salonunda Darüşşaşafa...

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor bugün 19 Eylül Kapalı Spor salonunda Darüşşaşafa takımını ağırladı.Maçın ilkyarısını 52-42 10 sayı farkla önde kapatan Yeşil Beyazlı ekip maçı 88-81 kazanarak salonu dolduran taraftarları mutlu etti.

Maç sonu basın toplantısı düzenleyen Yeşilgiresun Belediyespor Antrenörü Yücel Platin, ''Şimdiki hedefimiz Play-off oynamak'' dedi.

Darüşşafaka'nın şu ana kadar oynadıkları en iyi takım olduğunu söyleyen platin,’Maçın üçüncü periyodundan sonraki bölümünün önemini çok iyi anladım. Maçın çok kritik bir yeri vardı. İki sayı öndeyken iki sayı üst üste kombine müdafaa yaptık. O maçın bitirme anıydı ve sonra maç zaten kontrolümüze geçti. Daha önümüzde 24 maç var. Ama neredeyse yarısına gelmeye başladık. Ligde kalma hedefimiz artık yok, şimdiki hedefimiz playy-off oynamak. İki üç tane oyuncu adayımız var. Bunlar için çalışmalarımız var ama devre sonunu beklemeyeceğiz”dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz