Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı Aksu:

Türkiye Basketbol 2. Ligi takımlarından Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "Hedefimiz Bandırma Kırmızı maçını kayıpsız

Türkiye Basketbol 2. Ligi takımlarından Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkanı ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "Hedefimiz Bandırma Kırmızı maçını kayıpsız atlatarak liderlik koltuğuna doğru ilerlemek" dedi.

Aksu, yaptığı yazılı açıklamada, ligde geride kalan 6 maçtan da galip ayrıldıklarını, 12 Aralık Çarşamba günü oynayacakları Bandırma Kırmızı maçını da kazanmak istediklerini belirtti.

Ligin lideri Milli Piyango'yla aralarında iki puan fark olduğunu ve adım adım hedefe ilerlediklerini ifade eden Aksu, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Takımın moral ve motivasyonu çok iyi. Önümüzde çok uzun bir periyot var. Şimdi rotamızı Bandırma Kırmızı maçına çevirdik ve bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. İnşallah rakibimizi mağlup ederek 7'de 7 yaparız. Böylece liderlik koltuğuna bir adım daha yaklaşırız. Hedefimiz Bandırma Kırmızı maçını kayıpsız atlatarak liderlik koltuğuna doğru ilerlemek. Çarşamba günü oynanacak müsabakada taraftarlarımızın 19 Eylül Kapalı Spor Salonu'nu dolduracağından eminim. Herkesi bu zorlu maça davet ediyoruz."

Muhabir: Gültekin Yetgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz