Yeşilgiresun Belediyespor Şampiyonluğunu İlan Etti

Erzincan’da düzenlenen Yıldız Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonası’nda, Yeşilgiresun Belediye Spor takımı şampiyon oldu.Erzincan'da...

Erzincan’da düzenlenen Yıldız Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonası’nda, Yeşilgiresun Belediye Spor takımı şampiyon oldu.

Erzincan'da 10 takımın katılımı ile 13-17 Mart 2013 tarihleri arasında yapılan Kuzey-Doğu Basketbol Yıldız Erkekler Bölge Şampiyonası’nda grup müsabakalarının ardından final müsabakası yapıldı.

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait 13 Şubat Spor Salonu’nda yapılan final müsabakasında gurubundan birincilikle çıkan Trabzonspor ile Yeşilgiresun Belediye Spor Yıldız Basketbol takımları karşı karşıya geldi. Büyük çekişmenin yaşandığı final müsabakasını Tranzonspor’u 56-54 yenmeyi başaran Yeşilgiresun Belediye Spor yıldız erkek takımı kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Sporcular sevincini antrenörleri ve yöneticileri ile paylaştı. Şampiyon olan takıma Türkiye Basketbol Federasyonu Teknik Komiseri Atilla Uğurlu tarafından plaket verildi. 8 Ayrı ilde 8 bölge şampiyonası yapılırken 10-14 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yıldız Erkekler Anadolu Şampiyonası’na katılacak 8 takım da belli oldu. Öte yandan Erzincan'da 2 gurup halinde yapılan müsabakalarda Ardahan, Giresun, Sivas, Rize, Ordu, Iğdır, Trabzon, Erzurum, Ağrı ve Erzincan illerinden gelen takımlar mücadele etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz