Yeşilgiresun Belediyespor'dan, Trabzonlu Taraftarlara Tepki

Türkiye Basketbol 2. Lig'de mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor, geçtiğimiz haftasonu oynanan Trabzon Basketbol maçında Trabzonlu...

Türkiye Basketbol 2. Lig'de mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor, geçtiğimiz haftasonu oynanan Trabzon Basketbol maçında Trabzonlu taraflarca çıkarılan olayları kınadı.

Yeşilgiresun Belediyespor'dan yapılan yazılı açıklamada, 15 Aralık Cumartesi günü Trabzonspor Basketbol takımı ile oynanan müsabakada, kulüp yöneticileri, basın mensupları ve taraftarlara karşı saldırıların yapıldığı belirtildi. Açıklamada, maçta yaşanan olaylara tepki gösterilerek, "Yapılan çirkin davranışları ve yaşanan olayları kınıyoruz." denildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Büyük kulüp olmak, büyük bir şehir olmak veya herhangi bir müsabakada galip gelmekle olmaz. Büyük kulüp olmayı saha dışı duruş ve davranışlar belirler. Bizler hiçbir zaman günlük düşünmediğimiz gibi, buraya gelen tüm misafir takım ve yöneticilerini, şehrimizin ve kent insanımızın zarafeti ve misafirperverliği ile ağırlamaktan her zaman onur duyduk. Sporun ruhuna aykırı yönetici ve taraftar anlayışını şiddetle reddediyoruz. 'Basketbol kenti Giresun' iddiamızı yineleyerek, Trabzon'da sporun ruhuna aykırı yaşanan olayları kınıyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: