Yeşilırmak Caddesi’nin Asfaltı Yenilenecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçe sınırlarındaki Yeşilırmak Caddesi’nin asfaltını yeniliyor. Çalışmalar 22 Ağustos Çarşamba günü...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçe sınırlarındaki Yeşilırmak Caddesi’nin asfaltını yeniliyor. Çalışmalar 22 Ağustos Çarşamba günü başlayacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Yeşilırmak Caddesi’nin eskiyen asfaltını yenileyecek. Çalışmalar 22 Ağustos Çarşamba günü başlayacak. Asfalt çalışmaları Yeşilırmak Caddesi’nin Gazi Bulvarı’ndan başlayan ve Sakarya Bulvarı katılımına kadar devam eden bölümünde yapılacak. İlk etapta Yeşilırmak Caddesi’nin doğu şeridi, ardından batı şeridi asfaltlanacak. Yeşilırmak Caddesi’nin asfaltlama çalışmaları etap etap Sütçüler Caddesi Kavşağı’na kadar gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

ALTYAPI DA YENİLENECEK

Fen İşleri ekiplerinin asfaltı kazıma çalışmalarıyla birlikte Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararına göre altyapı birimleri de gerekli çalışmaları yapacak. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri de orta refüj sulama altyapısını yenileyecek. Fen İşleri ekipleri, Yeşilırmak Caddesi’nin asfaltlama çalışmalarında 15 bin ton sıcak asfalt kullanacak. Çalışmalar kapsamında trafik akışı ise kontrollü olarak sağlanırken, araç sürücüleri trafik işaret ve uyarı levhalarıyla yönlendirilecek.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Araç sürücülerinin çalışmalar süresince kullanabileceği alternatif güzergahlar şöyle;

Gazi Bulvarı’ndan Yeşilırmak Caddesi’ne sağa dönüş yapacak sürücüler, bir önceki 2202 Sokak’ı kullanarak Yeşilırmak Caddesi’ne ulaşabilecek. Kızılırmak Caddesi’nden gelerek Yeşilırmak Caddesi’ne geçiş yapacak araç sürücüleri ise sola dönüş yaparak 2178 Sokak’ı kullanarak Sakarya Bulvarı’na çıkarak, Yeşilırmak Caddesi’ne geçişlerini yapabilecek. Gazi Bulvarı’ndan sola dönerek Yeşilırmak Caddesi’ne çıkacak araç sürücüleri de kavşaktan U dönüşü yaparak, 2178 Sokak üzerinden, Sakarya Bulvarı kullanarak Yeşilırmak Caddesi’ne çıkabilecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından cadde trafiğe açılacak. Ağır tonajlı araçlar ve şehirlerarası yolcu otobüsleri Yıldırım Beyazıd Caddesi’ne yönlendirilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: