Yeşilırmak'tan 500 kamyon hafriyat çıktı

Hıdırlık Köprüsü ile Atatürk Köprüsü arasında Yeşilırmak içerisinde temizlik ve hafriyat çalışmaları devam ediyor.

Teknik İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcı Mustafa Bandırmalı çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında açıklama yaptı.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, Yeşilırmak'ın şehir içerisindeki geçişinde ırmak yatağını temizleme çalışmalarına on beş gündür devam edildiğini söyledi.

Hıdırlık Köprüsü ile Atatürk Köprüsü arasındaki temizleme çalışmaların şuanda bittiğini belirten Bandırmalı, "Bundan sonraki çalışmamız yine Atatürk köprüsü ile Hüdayi Sayıbaş köprüsü arasında olacak. O alanda ırmak içerisindeki birikintileri ırmağın kenarına çektik, taşıma işlemlerini gerçekleştireceğiz. Daha sonrada Hıdırlık Köprüsü ile Turgut Özal Köprüsüne kadar olan kısımda biriken hafriyatı alacağız. Böylece şehir içerisinde ki parklarımızı da bahar aylarına temiz bir şekilde hazırlanmış olacağız. Burada Fen İşleri Müdürlüğümüz olarak ekskavatör ile altı adet kamyonumuz hafriyat çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 500 kamyona yakın hem dolgu malzemesi hem de Fen İşleri Müdürlüğümüzde kullanmak üzere bir miktarda kum şeklinde malzeme depolamış olduk. Ben burada çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz