Yeşilkent’e Fifa Standartlarında Sentetik Çim Saha

Bozüyük’te Yeşilkent Mahallesi’ne Uluslar Arası Futbol Federasyonları Birliği (FİFA) standartlarına uygun sentetik çim saha yapılıyor.Bilecik...

Bozüyük’te Yeşilkent Mahallesi’ne Uluslar Arası Futbol Federasyonları Birliği (FİFA) standartlarına uygun sentetik çim saha yapılıyor.

Bilecik AK Parti Milletvekili ve KİT Komisyon Başkanı Dr Fahrettin Poyraz’ın girişimleri ve Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu’nun çabalarıyla yapımına başlanan sentetik çim saha Yeşilkent Mahallesi eski giriş yolu üzerinde bulunuyor. Mülkiyeti Bozüyük Belediyesi’ne ait olan ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’ne spor tesisi yapılması kaydıyla 25 yıllığına devredilen arsa 10110,37 metrekare büyüklüğünde bir alana sahip. Yeşilkent Mahallesi sakinlerinin de kullanabileceği, Bozüyük’ün yıllardır ihtiyaç duyduğu spor tesisinde 90x45 ebatlarında sentetik çim yüzeyli futbol sahasında koşu parkuru ve sosyal tesislerin yer alacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Çocukları ve gençleri kum ya da elverişsiz sahalarda spor yapmaktan kurtarmak için yapılacak tesislerde okul müsabakaları, amatör müsabakalar, bölgesel amatör lig müsabakaları, spor kulüplerinin antrenmanları ve çeşitli sportif faaliyetin yapılması hedefleniyor.

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan tesisin zemin tesviye çalışmaları Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından başlatılırken ,çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak spor tesisinin hizmete açılması planlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz