Yeşilköy Belediye Başkanı Dilli:İhtiyaç sahiplerine 4-5 kez yardım yapıyoruz

Yeşilköy Beldesi Belediye Başkanı Zülküf Dilli, son zamanlarda AK Parti için gıda dağıttığı yönündeki iddiaların...

Yeşilköy Beldesi Belediye Başkanı Zülküf Dilli, son zamanlarda AK Parti için gıda dağıttığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesine bağlı Yeşilköy Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı Zülküf Dilli, "Son zamanlarda kamuoyunda bilinçli ve kasıtlı olarak, 'AK Parti için gıda dağıttığım’ söylentileri dolaşmaktadır. Bunlar tamamen yalan ve iftiradır. Paylaşmayı bilmeyen, kazandıklarında ihtiyaç sahiplerinin de hakkının bulunduğunu göz ardı eden insanlar bizi anlayamazlar. Biz büyüklerimizden, dedelerimizden gördüğümüz bir geleneği devam ettiriyoruz. Bizim dedemiz, babamız esnaflık yaptığımız dönemlerde malının her yıl belli bir kısmını zekât olarak dağıtmaktaydı. Biz de vatandaştan aldığımızı tekrar vatandaşa döndürme düşüncesi ile harekete geçerek, Belediye Başkanlığım döneminde her yıl mutlaka Yeşilköy Beldesi’ nde ikamet eden ihtiyaç sahiplerine 4-5 kez bütçemizin elverdiği oranda her yıl yardım yapmaktayız. Vatandaşımız hangi partili olursa olsun kesinlikle ayırım yapmadan eşit şekilde bu hizmeti yapıyoruz. Bunu bütün Beşikdüzü ve Yeşilköy halkı bilmektedir." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz