Yeşilköy Bilgi Evi'nin Büyük Başarısı

Hatay'ın Dörtyol ilçesi Yeşilköy beldesinde Yeşilköy Bilgi Evi öğrencilerinden 11'i Haziran ayında yapılan Devlet Parasız...

Hatay'ın Dörtyol ilçesi Yeşilköy beldesinde Yeşilköy Bilgi Evi öğrencilerinden 11'i Haziran ayında yapılan Devlet Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavı'nda başarılı oldu.

Eğitim öğretimin temel ilkesinin öğrencileri geleceğe hazırlamak ve sınavlarda başarılı olmasını sağlamak olduğunu belirten Dörtyol merkez ve beldelerde eğitim faaliyetleri gösteren Okuma Salonları Yetkilisi Bünyamin Özgüven, yakalanan bu başarının öğretmenlerin özverili çalışmaları, öğrencilerin gayreti ve velilerin teşviki ile sağlandığını söyledi.
Özgüven, Yeşilköy beldesinde kurulan Üsküdar Bilgi Evi ve Bağcılar Bilgi Evi'ne katkısı nedeniyle Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu’na teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: