Yeşilli'de yöresel kilim dokuma kursu sergisi açıldı

Mardin'in Yeşilli ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan yöresel kilim dokuma kursunun sona ermesinin...

Mardin'in Yeşilli ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan yöresel kilim dokuma kursunun sona ermesinin ardından sergi açıldı. Kursiyerlerin dokuduğu yöresel kilimler büyük beğeni topladı.

Serginin açılışına Belediye Başkanı Enver Sağlam, İlçe Nüfus Müdürü Hasan Öztürk, İlçe Yazı İşleri Müdürü Şeyhmus Duran, Malmüdürü Koray Sarımsak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Tay, Okul idarecileri, kurs öğretmenlerimiz ve vatandaşlar katıldı. Kursun açılışını Belediye Başkanı Enver Sağlam yaptı.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Enver Sağlam, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü faaliyetlerini yakından takip ettiğini söyledi. Sağlam, "Vatandaşlarımızın bu kurslarla meslek edinmesi ve zamanlarını olumlu bir şekilde değerlendirmesi bizi memnun etmektedir. Bize düşen bir görev varsa her zaman yerine getirmeye ve destek vermeye hazırız. Bu kurslarda emeği geçen herkese teşekkür eder başarılarının devamını dilerim." dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhsin Aydın, unutulmaya yüz tutmuş bir kurs olan kilim dokuma kursunun Yeşilli İlçe Kaymakamlığı'nın destekleri ile faaliyetlerine davam ettiğini belirtti.

Katılımcılar sergiyi gezdikten sora bazı ürünleri satın aldı. Belediye Başkanı Enver Sağlam kurs ihtiyaçlarında kullanılmak üzere nakdi bağışta bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: