Yeşilova Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu Yapıldı

Yeşilova Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurul toplantısında başkanlığa, odanın genel sekreteri Erhan Sönmez seçildi.

Yeşilova Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurul toplantısında başkanlığa, odanın genel sekreteri Erhan Sönmez seçildi. Belediye Düğün ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula, Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Recep Kalkan, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nevruz Gökçüoğlu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve üyeler katıldı. Divan başkanlığını Recep Kalkan’ın yaptığı genel kuruda, 443 üyenin 339'u oy kullandı. Seçime katılan iki başkan adayından Erhan Sönmez 266, Bayram Başağa ise 68 oy aldı. 5 oyun geçersiz sayıldığı genel kurul sonucunda başkanlığa Erhan Sönmez seçildi. Yönetim kurulu Orhan Özçoban, Süleyman Bektaş, Yasin Acar, İsmail Çakar, Fatih Taşkın ve Osman Altın'dan oluştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: