Yeşilova Kavşağı'na Dev Türk Bayrağı

Her geçen gün şehrin çehresine daha fazla güzellik katmaya devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi son...

Her geçen gün şehrin çehresine daha fazla güzellik katmaya devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi son olarak Yeşilova Kavşağı'na yaptığı Türk Bayrağı'yla gönülleri fethetti.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Yeşilova Kavşağı'ndaki Karayılan Anıtı yanına mozaiklerle yapılan yaklaşık 14 metre uzunluğundaki ve 9 metre genişliğindeki dev Türk Bayrağı görenleri şaşırtıyor. Türk Bayrağı'nın özellikle İpekyolu'nun hemen üst kısmına yapılması şehir dışından gelenlerin de dikkatini çekiyor. Görenlerin gözünü kamaştırdığı bayrağın yeşil alan içine yapılması ise kavşağa ayrı bir görsellik kattı.

Reklam
Reklam

Yeşilova Kavşağı'na Türk Bayrağı'nın yapılmasından dolayı memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar ise, "Gaziantep adına önemli çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in dev Türk Bayrağı'nı en uygun yere mozaiklerle yaptırması bizleri çok sevindirdi. Titizlikle yapılan bayrak hem bu bölgeye renk kattı hem de görselliği arttırdı. Bayrak en çokta bir başka ilden, diğer bir şehre gidip de İpekyolu'nu kullanan sürücülerin dikkatini çekmektedir. Başkanımız Asım Güzelbey'e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: