Yeşilova'dan Suriyeli Sığınmacılara Yardım

Yeşilova Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Yeşilova Şubesi, Suriyeli sığınmacılara 600 çuval un ile yardım malzemesi gönderdi.

Yeşilova Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Yeşilova Şubesi, Suriyeli sığınmacılara 600 çuval un ile yardım malzemesi gönderdi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Yeşilova Müftüsü Necati Gündoğdu, Suriye'deki iç savaş nedeniyle Türkiye'ye sığınan Suriye vatandaşlarına 600 çuval un ve giyeceklerden oluşan bir tır yardım paketini Kilis'e gönderildiğini söyledi. Suriyeli Müslümanların zor şartlarda yaşamlarını sürdürdüğüne dikkati çeken Gündoğdu, "Kış mevsiminin ilk günlerinde Suriyeli misafirlerin yüreklerini ısıtacak bir yardım eli uzatmayı kararlaştırdık. Müftülük olarak kış aylarının başlamasıyla şartların daha da ağırlaştığı bölgeye, yardımseverlerimizin desteğiyle toplanan malzemeleri bu kardeşlerimize gönderdik. İlçe halkımızın hayır işinde yarışması bizleri duygulandırmıştır" dedi. Kampanyaya, Yeşilova Kızılay Şubesi'nin de giyecek vererek katkıda bulunduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: