Yeşiltepe Semt Konağı Hizmete Açıldı

Malatya Belediyesi tarafından yaptırılan Yeşiltepe Semt Konağı hizmete açıldı.

Malatya Belediyesi tarafından yaptırılan Yeşiltepe Semt Konağı hizmete açıldı.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, açılışta yaptığı konuşmada, belediye olarak sosyal belediyeciliğe en az fiziki yatırım ve hizmetler kadar önem verdiklerini belirterek, Yeşiltepe bölgesinin kentin önemli semtlerinden biri haline gelmesi için yoğun bir gayret gösterdiklerini ifade etti.

Yeşiltepe Semt konağı ve çok amaçlı sosyal tesis dışında bölgede meydan yapmak amacıyla kamulaştırdıkların bir alan daha olduğunu dile getiren Çakır, bu alanı da yıl sonuna kadar bitirmeye çalışacaklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Konakta çocuklar için kurslar düzenleyeceklerini, eğitim için çalışmalar yapacaklarını kaydeden Çakır, burada eğitim alan yaklaşık 160 öğrenci bulunduğunu belirtti.

Semt konağında, öğrencilerin yanı sıra hem kadınlara hem de gençlere yönelik bir takım kurslar verileceğini ifade eden Çakır, civardaki 9 mahallenin de konaktaki faaliyetlerden yararlanacağını söyledi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Yeşiltepe Semt Konağı'nın açılışı yapıldı.

Öğrenciler de katılımcılara gösteriler sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: