Yeşiltepe'de Semt Konağı Törenle Açıldı

Malatya Merkez Yeşiltepe Semti'ndeki Semt Konağı törenle açıldı.

Malatya Merkez Yeşiltepe Semti'ndeki Semt Konağı törenle açıldı.

Yeşiltepe Seyran Mahallesi'ndeki Semt Konağı açılışına, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Evren, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, bazı dernek başkanları sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Yeşiltepe semtimizi geliştirmek adına birçok cadde ve sokağımıza çalışmalar olduğu gibi yapmış olduğumuz semt konağı ile çok amaçlı sosyal tesisi ile birlikte açacağız. Bu sene Yeşiltepe'nin asfaltlama çalışmalarına başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: