Yeşilyurt ile Elazığspor basketbol karşılaşması ertelendi

Türkiye Basketbol 3. Ligi A grubunda mücadele eden Yeşilyurt ile Elazığspor arasında hafta sonu oynanması gereken karşılaşma ertelendi.

Türkiye Basketbol 3. Ligi A grubunda mücadele eden Yeşilyurt ile Elazığspor arasında hafta sonu oynanması gereken karşılaşma ertelendi.

Hafta sonu her iki takımı karşı karşıya getirecek olan 8. Hafta müsabakası İstanbul temsilcisinin antrenörü Volkan Aydın ile sporcular Melih Şenyurt, Semih Şenyurt, Ozan Kerem Çoban, Serkan Kırçe, Anılcan Kuzucan ve İsmail Enes Çebi’nin liselerarası Dünya Kupasına katılacakları için ileri bir tarihe ertelendi.

Yeşilyurtspor’un bu talebini değerlendirerek karara bağlayan Türkiye Basketbol Federasyonu, karşılaşmanın ne zaman oynanacağı tarihi daha sonra açıklayacak.

Reklam
Reklam

Öte yandan Elazığspor Basketbol takımının 3. Lige yükselmesinin ardından altyapıyla ilgili gayretli çalışmalarının meyvesini toplamaya başladı.

Elazığ İl içi gençler kategorisinde mücadele eden Bordo-Beyazlılar, Gökkuşağıspor’u mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Elazığspor böylelikle Mardin’den düzenlenecek olan grup müsabakalarında Elazığ’ı temsil edecek.

Ajans23/Özge İNCE

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: