Yeşilyurt Kiraz Şenliği 22-23 Haziran’da

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi’nde geleneksel olarak her yıl düzenlenen, Kiraz, Kültür ve Spor Şenliği bu yıl...

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi’nde geleneksel olarak her yıl düzenlenen, Kiraz, Kültür ve Spor Şenliği bu yıl 22-23 Haziran günleri düzenlenecek.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, geleneksel olarak her yıl düzenledikleri, Kiraz, Kültür ve Spor Şenliği’nin bu yıl 22-23 Haziran günleri düzenleneceğini ifade ederek, “Malatya’mızın önemli kültür ve sosyal etkinlikleri arasında bulunan Kiraz, Kültür ve Spor Şenliği çerçevesinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Kiraz, Kültür ve Spor Şenliği’nin yapılacağı iki gün akşamları ise konser düzenleneceğini söyleyen Başkan Kavuk, dalbastı kiraz yarışmasının yanı sıra değişik etkinliklerin de düzenleneceğini ifade etti.

Kavuk, ayrıca karakucak güreşlerinin de yapılacağını vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: