Yeşilyurt Kitap Festivali Açıldı

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi’nde Kitap Festivali açıldı.Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Deniz Kitapevleri işbirliği...

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi’nde Kitap Festivali açıldı.

Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Deniz Kitapevleri işbirliği çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde açılan Kitap Festivali’nin üç gün süreceği bildirildi.

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, açılışta yaptığı konuşmada, “Doğduğu andan itibaren birçok eğitim süreci geçiren insan için en kolay ve en etkili öğrenme yolu kitap okumaktan geçer. Günümüz dünyasında bilgiyi yöneten, teknolojiyi üreten milletlerin yaşam tarzını incelediğimizde, günlük yaşantılarının her alanına okuma alışkanlığını yerleştirdiklerini görürüz. Okumak insanın kişisel gelişimini sağlayan en önemli etkendir. Okuma sayesinde İnsanın düşünce yapısı, hayal dünyası gelişir, kelime dağarcığı zenginleşir, bilgi birikimi artar" dedi.

Reklam
Reklam

Yeşilyurt’ a eğitimi canlı ve hareketli tutmak, eğitimin kalitesini artırmak için sürekli bu tür aktivitelere yer verdiklerini hatırlatan Yıldırım, "Sayın Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın katkıları ile düzenlenen bu etkinlik ilçemiz öğrencileri ve halkına kitap okuma alışkanlığı kazandırma yönünde olumlu katkılar sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Deniz Kitapevleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özdemir ise, kitapla erken yaşta tanışma fırsatı tanındığını ifade edip, üç gün boyunca kitapların yüzde 30 indirimli satışa sunulduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: