Yeşilyurt'ta Öğrenci Kafeteryası Açıldı

Yeşilyurt ilçesinde internetin yanı sıra, bilardo, masa tenisi, langırt, tabu ve çeşitli oyun imkanlarının da sunulduğu öğrenci kafeteryası, törenle açıldı.

Yeşilyurt ilçesinde internetin yanı sıra, bilardo, masa tenisi, langırt, tabu ve çeşitli oyun imkanlarının da sunulduğu öğrenci kafeteryası, törenle açıldı.

Yeşilyurt İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Yatılı Bölge Ortaokulu'nda öğrenim gören öğrencilerin boş zamanlarında hoşça vakit geçirmeleri amacıyla planlanan öğrenci kafeteryası, İlçe Kaymakamı İsmail Toprak tarafından hizmete açıldı.

Okul Müdürü Ekrem Alkan, törende yaptığı konuşmada, "Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılan 'Okullar Hayat Bulsun Projesi' kapsamında, okulumuz öğrencilerinin ve velilerinin görüşlerini aldık. Öğretmenlerimizle de istişare yaparak öğrencilerimizin boş vakitlerinde hoşça vakit geçirebilmeleri, öğrenci-veli-öğretmen etkileşimini en üst seviyeye çıkartacak bir projeye ihtiyaç duyuldu. "Artık Sıkılmıyorum, Kafeteryaya Koşuyorum" adlı projemiz kapsamında bir kafeterya açmayı hedefledik. Yaklaşık 15 bin liraya mal olan kafeteryamıza maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Maviş ise "Bu kafeteryayı açarken tamamen öğrencilerimizin görüşleri dikkate alınmış olup, yapılan öğrenci anketlerinde, anketlerin objektif bir şekilde doldurulması ve değerlendirilmesi sağlanmıştır" dedi.

Öğrenci kafeteryasında bilardo, masa tenisi, langırt, tabu, hava okeyi, satranç, jenga, mangala, pictureka gibi oyunların yanı sıra beş bilgisayardan oluşan internet köşesi de bulunuyor.

Açılışa, Yeşilyurt Belediye Başkanı Kazım Misafir, AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Muhabir: Ekber Türkoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: