Yeşim Salkım'dan yıllar sonra gelen itiraf: psikolojik destek alıyorum

Şarkıcı Yeşim Salkım, özel hayatı ve biten evliliği hakkında ilk kez konuştu. "Kuş Bakışı" isimli programa konuk olan Yeşim Salkım, 20 yıldır psikolojik destek aldığını açıkladı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, biten 5. evliliğinin ardından ilk kez konuştu. "Kuş Bakışı" isimli programa konuk olan Yeşim Salkım, iş ve özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz ay Oyuncu Hakan Eratik'le yedi yıllık evliliğini tek celsede sonlandıran sanatçı, samimi itiraflarıyla şaşırttı. Evli kalmayı çok istediğini ancak "Evliliği yürütemiyorum, deyip sıyrılmak istiyorum." sözleriyle evliliği beceremediğini dile getiren Yeşim Salkım, terapi desteği aldığını açıkladı. İşte, Yeşim Salkım'ın programdaki şaşırtan itirafları!

"20 YILDIR PSİKOLOJİK YARDIM ALIYORUM"

"20 yıldır psikolojik yardım alıyorum. İlk panik atağımı kızım Gizem'e hamileyken geçirdim. Hayatım boyunca hep bir evliliğim olsun, büyük aile masalarında yemekler yiyelim, geniş bir aileye sahip olayım istedim ama evliliği yürütmeyi beceremedim. Böyle deyip sıyrılmak istiyorum."

"EVLİ KALMAK BANA YAZILMAMIŞ"

Yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım ama ben hiç flört etmedim. Hep evlendim. Hesap ettim, 17 yıl evli kalmışım ama olmadı. Evli kalmak bana yazılmamış demek ki! Üstelik insanları kolay kolay silmem. Ama kolay bir insan da değilim. Erkeğin hayatını zorlaştırıyor olabilirim.

Anahtar Kelimeler: