Yeşim tekstil Van’a kuru gıda gönderdi

Yeşim Tekstil Van’a 5 bin kilogram kuru erzak ile deterjan gönderdi. Yeşim Tekstil çalışanları deprem...

Yeşim Tekstil Van’a 5 bin kilogram kuru erzak ile deterjan gönderdi.
Yeşim Tekstil çalışanları deprem sonrasında zor koşullarda hayatlarını sürdürmeye çalışan vatandaşlara yardım elini uzattı. Bayram öncesi yaklaşık 5 bin kilogram kuru gıda ve deterjan toplayan Yeşim Tekstil çalışanları yardımları Bursa Kızılay aracılığı ile Van’a gönderdi.
Yeşim Tekstil Sosyal Sorumluluk Kulübü liderliğinde başlatılan kuru erzak toplama kampanyası kapsamında şirket çalışanları kendilerine üç ayda bir verilen un, şeker, yağ, pirinç ve deterjandan oluşan 40 kilogram kuru erzakı almayarak depremzedelere bağışladı.
Yeşim Tekstil firması geçtiğimiz hafta da Van’daki depremzedelere yine Bursa Kızılay aracılığı ile 10 bin adet kadın, erkek kalın eşofman alt üst takım ve toplam 5 bin adet nevresim takımı, yastık kılıfı ve çarşaf yollamıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz