Yeter 23. Bölüm Fragmanı

ATV'nin sevilen dizisi geçen hafta yayınlanan 22. son bölümü ile nefes kesti. Son bölümün ardından Yeter dizisi 23. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Aylin ve Yekta arasındaki tansiyon gittikçe yükseliyor. Peki Aylin çocuklarını tekrar alabilecek mi? İşte Yeter dizisi 23. bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Aylin; tek başına kurtulmayı kabuletmez, Handan, Zafer ve Filiz'le birlikte cezaevine girer. Handan'ın tutuklandığını öğrenen Yılmaz, deliye döner ve Yekta'yı cezalandırmaya kararlıdır. Elindeki tek kozu Sabri'ye ulaştırır. Ağabey ile kardeş arasında bugüne kadar gizemini koruyan Coşkun'un mektubunu artık sır olmak çıkmıştır.

-
Selçuk, kendisini vuran kişinin Yekta olduğunu kanıtlarsa Yekta'nın sonu gelecektir. Böylece herkez özgürlüğüne kavuşmuş olacak.Diğer taraftan İdil ve Gökhan da,Selçuk'un hayattta olduğunu ispatlamak için harekete geçerler. Dışarıda herkes Aylin ve diğerlerini cezaevinden çıkarmak için uğraşırken, Filiz içerde Aylin'e kan kusturur. Amacı onu Yekta'nın istediği imzayı vermeye zorlamaktır.

Aylin Filiz'in yaptıklarını umursamamaya çalışır. Handan'ın sağlığının giderek kötüleşmesi Aylin'i köşeye sıkıştırır.Vicdanı ile çocuklarından yasal haklarından vazgeçme kararı arasında kalır.

YETER DİZİSİNİN KONUSU

Hala üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla nikah masasına oturan Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanır ve kendini bir tam bir kabusun içinde bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla katlanamayan Aylin boşanmaya karar verir ancak başaramaz. İkinci çocuğu olacağını öğrendiğinde tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla beraber kocasından kaçmak… Bütün yaşamını alt üst edecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet eder.

YETER DİZİSİNİN**OYUNCULARI**

Pelin Karahan - Aylin

Yurdaer Okur - Yekta

Wilma Elles - İdil

Korel Cezayirli - Uras

Tolga Evren - Yılmaz

Selen Domaç - Filiz

Ayşin Yeşim Çapanoğlu - Handan

Fatih Koyunoğlu - Zafer

Tuğçe Kurşunoğlu - Ebru

Cansu Kurgun - Ada

Mustafa Mert Koç - Mert

Doğan Can Sarıkaya - Kaan

Eliz Neşe Çağın - Duru