Yetim Çocuklar Ve Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı

Malatya’da yetim çocuklar ve öğrenciler yararına kermes açıldı.Malatya Belediyesi Otoparkı’nda, Işık Kadınlar Derneği (IŞIK DER)...

Malatya’da yetim çocuklar ve öğrenciler yararına kermes açıldı.

Malatya Belediyesi Otoparkı’nda, Işık Kadınlar Derneği (IŞIK DER) tarafından açılan kermese, Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, IŞIK DER Başkanı Aysel Çelikyay, İnternet Habercileri Derneği Başkanı Murat Çelik ve dernek üyeleri katıldı.

Açılışta konuşan Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, kermesin hayırlı olmasını ve bol kazançlar sağlamasını dileyerek, kurdeleyi kesti.

IŞIK DER Başkanı Aysel Çelikyay ise “Kermesler sosyal aktivitenin en yüksek düzeyde yaşandığı faaliyetlerdir. Bizlerde 2-3 aydır çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bütün bayanlar ellerinden geldiği kadarı ile bizlere yardımcı olmaya çalıştılar. Kermesimizden elde ettiğimiz geliri yetimlere, öksüzler, kadılara ve öğrencilere vereceğiz. Derneğimizin binlerce üyesi var ve bu üyelerimiz her türle faaliyetin içerisindeler. Kermesimizde çeşitli faaliyetlerimizden bir tanesi” dedi.

Reklam
Reklam

Kermes, 22 Haziran Cuma günü sona erecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: