Yetim Çocuklar Yarına Kermes Düzenlendi

Adıyaman İnsani Yardım Derneği ( YADER) ve İHH gönüllüleri tarafından yetim çocuklar yararına kermes düzenlendi.

Adıyaman İnsani Yardım Derneği ( YADER) ve İHH gönüllüleri tarafından yetim çocuklar yararına kermes düzenlendi.

Demokrasi Parkı'nda düzenlenen kermes, Kur'an tilaveti sonrası Adıyaman Belediyesi Başkanı Necip Büyükaslan tarafından açıldı. Türkiye dahil 36 ülkede ve Türkiye'de 19 ilde toplam 23 bin 226 yetimin destek kapsamına alındığını belirten İHH gönüllüsü Abdurrahman Gürbüzcan, "İHH İnsani Yardım Vakfı'nın son üç yıldır geliştirdiği sponsor aile sistemiyle yetimlere birebir destek olmalıdır. Yetim bir peygamberin ümmetinin yetimlerin, rabbin kutsal emanetleri olarak gören bir dinin mensupları gölgede büyüyen yetim çocuklara sponsor ailelerimiz ve bağışlarımızla sahip çıkılmaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Yetimlere yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğunu ifade eden Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, yetimlere yatırım olmadığı takdirde gelecekte yetişecek neslin örf ve adetlerden yoksun kalınacağına işaret ederek, kermesi düzenleyen yetkilileri tebrik etti.

Daha sonra kermesin açılışı yapılarak, kermesten alışveriş yapıldı. Ravza İlahi Grubu tarafından ilahiler seslendirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: