Yetiş, Ziyaret Ve Toplantılarını Sürdürüyor

AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, memleketi Adıyaman’da ziyaret ve toplantılarını sürdürüyor.Milletvekili Murtaza Yetiş,...

AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, memleketi Adıyaman’da ziyaret ve toplantılarını sürdürüyor.

Milletvekili Murtaza Yetiş, Mehmet Akif Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Açık havada gerçekleştirilen toplantıda mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yetiş, hükümetin genel politikalarını ve icraatlarını anlattı. Yeni anayasanın niçin gerekli olduğu, demokrasi ve hukuk devletinin insan için önemi ve vesayetçi anlayışın yol açtığı tahribatlara değinen Yetiş’in konuşması mahalle sakinlerinden büyük alkış aldı. Yetiş, hükümetin hem ülkeye hem de Adıyaman’a yaptığı yatırımlara değinerek, sağlık, eğitim, bayındırlık, ulaştırma, enerji, adalet gibi akla gelen her alanda hükümetin 10 yıl içinde cumhuriyet tarihinde görülmemiş yatırımlar ve hamleler yaptığını söyledi. Yetiş, mahallenin en büyük eksiği olarak gösterilen taziye evinin belediye ile görüşülerek halledildiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Adıyaman Müdürlüğü'ne atanan Adnan Akyüz’ü de ziyaret eden Yetiş, KOSGEB’in çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Akyüz, odalara kayıtlı üye sayısından ve teknik verilerden bahsederek, KOBİ ve esnafın yanında olduklarını söyledi.

Murtaza Yetiş ise, “Yüzümüzün akı olan esnafımızın istifade edebilecekleri çok önemli bir mekandayız. Küçük esnafımızı destekleyen ve onların gelişmesi için projelere destek olan KOSGEB’in Adıyaman esnafının gelişmesine önemli katkılar sunacağını düşünüyoruz. KOSGEB’in küçük esnaf ve orta ölçekli sanayi desteklerinin şehrimizdeki istihdamı artıracağını düşünüyorum. Esnafımızın ve orta ölçekli sanayimizin güçlenmesi, istihdam oluşturulması açısından oldukça önemli. KOSGEB bu işlevi yerine getirerek ilimizin gelişmesinde önemli bir paya sahip olmalıdır. Küçük esnafımıza yapılacak her türlü hizmetin çok hızlı bir şekilde geri dönüşümünü alıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: