Yetiştirme yurdu öğrencileri ve huzurevi sakinlerine anlamlı iftar

Hatay'da hayırsever işadamı Ali Güngör ve kardeşleri, sahibi oldukları Otoman Palace’de çocuk yuvası, kız ve...

Hatay'da hayırsever işadamı Ali Güngör ve kardeşleri, sahibi oldukları Otoman Palace’de çocuk yuvası, kız ve erkek yetiştirme yurdu öğrencileri ile huzurevinde ikamet eden yaşlılara iftar yemeği verdi.
İftar yemeğine; Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz ve Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş başta olmak üzere vali yardımcıları, kurum amirleri ile sivil toplum örgütleri temsilcileri de katıldı.
İftar duasını Hatay İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu’nun yaptığı yemekte ayrıca sema gösterisi sunuldu. Gösteri, çocukların beğenisini topladı.
Her yıl geleneksel olarak yapılan iftar yemeğinde Ali Güngör ve eşi Meral Güngör ile Kenan ve Murat Güngör kardeşler, misafirleri ile yakından ilgilendi. Aile, yemekte davetli çocuk ve yaşlılara çeşitli hediyeler de verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz