Yetiştirme yurdu öğrencilerine ilahi konseri verildi

Siirt Ebul Vefa Camii İmamı İbrahim Çoban, Erkek Yetiştirme Öğrenci Yurdu öğrencilerine ilahi konseri verdi....

Siirt Ebul Vefa Camii İmamı İbrahim Çoban, Erkek Yetiştirme Öğrenci Yurdu öğrencilerine ilahi konseri verdi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan öğrencilere ilahi konserine İl Müftüsü Faruk Arvas, müdür vekili Gökhan Merakçı, Yurt Müdüresi Şengül Yılmaz, öğrenci ve görevliler katıldı. İl Müftüsü Faruk Arvas yaptığı açılış konuşmasında gençlerin manevi değerlerle beslenmesi gerektiğini belirterek başıboş ve maneviyattan uzak şeylerden uzak durmaları tavsiyesinde bulundu. Musiki ve ilahi konusunda merak duyan öğrencilerin din görevlisi İbrahim Çoban’dan yararlanabileceğini dile getiren Arvas, bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Manevi değerlerle gençlerin yetiştirilmesi konusuna vurgu yapan Arvas Bu asır her türlü imkana sahip. Önemli olan bu imkanları müspet yönde kullanmak ve gençlerin kendilerini yetiştirmesidir." dedi.
Müdür Vekili Gökhan Merakçı ise verilen konserden duygulandığını ve bu tür faaliyetlerin sürdürüleceğini söyledi. Din Görevlisi İbrahim Çoban ise gençler için her türlü hizmeti sunmaya hazır olduğunu ve bu alanda her türlü çalışmayı yapabileceklerini dile getirdi.
İlahilere eşlik eden öğrencilerin duygulandığı gözlendi. Öğrenciler konserden memnun ayrılarak benzer faaliyetlerin yapılmasını talep ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz