Yetiştirme Yurdu’nda kalan 71 çocuk İstanbul'u gezdi

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu’nda kalan 71 çocuk AK Parti Samsun...

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu’nda kalan 71 çocuk AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç’ın davetlisi olarak Türkiye-Azerbaycan maçını izledi.
Geçtiğimiz günlerde Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu’na yaptığı ziyarette çocukları Milli Takım maçına götüreceğini söyleyen Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, maç sözünü tutarak 71 çocuğu A Milli Takım'ın Azerbaycan ile Türk Telekom Arena'da yaptığı karşılaşmaya götürdü.
Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Adnan İpekdal’ın da eşlik ettiği kafile, güne İstanbul Çamlıca Kısıklı Korusu Küçüksu Köşkü’nde yapılan kahvaltıyla başladı. Kahvaltının ardından maç saatine kadar İstanbul’un çeşitli yerlerini gezen çocuklar akşam saatinde ise maçın yapılacağı Türk Telekom Arena’ya geldiler. Maçı büyük bir dikkatle ve heyecanla takip eden çocuklar Milli Takım’ın zaferine tanık olmanın sevincini yaşadı.
Davet ile ilgili konuşan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Adnan İpekdal, "Öncelikle çocuklarımızla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Samsun Milletvekili Sayın Çağatay Kılıç’ın davetlisi olarak Milli Takımımızın Azerbaycan takımı ile yaptığı karşılaşmayı izleme fırsatı bulduk. Bize bu imkanı sağlayan Samsun Milletvekili Sayın Çağatay Kılıç’a şahsım ve çocuklar adına teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
Çocuklar ise böylesine bir duyguyu ilk defa yaşadıklarını, İstanbul’a hayran kaldıklarını ve bu imkanı kendilerine sağlayan Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Adnan İpekdal’a çok teşekkür ettiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz