Yetiştirme Yurdunda Kalan Kız Öğrencilere Üniversite Tanıtımı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı 'Sevgi Evleri'nde kalan kız öğrencilere İnönü Üniversitesi gezdirilerek,...

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı 'Sevgi Evleri'nde kalan kız öğrencilere İnönü Üniversitesi gezdirilerek, okulun tanıtımı yapıldı.

Malatya Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği (YADER) tarafından organize edilen ve İnönü Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu öncülüğünde gerçekleştirilen bir etkinlikle, Malatya Sevgi Evleri'nde kalan kız öğrencilere İnönü Üniversitesi tanıtıldı.

Üniversite algısı ve kampüs anlayışının yerinde görülmesinin sağlandığı etkinlikte, Malatya Sevgi Evleri kız öğrencileriyle İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, öğle yemeğinde bir araya geldi. Rektör yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Asım Künkül, Prof. Dr. Yusuf Türköz, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik’in de hazır bulunduğu yemekte, öğrencilere üniversite hakkında bilgi verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: