Yetiştirme Yurdundan Şehit Ailelerine Ziyaret

Çaycuma Erkek Yetiştirme Yurdu üyeleri Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’ı...

Çaycuma Erkek Yetiştirme Yurdu üyeleri Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’ı makamında ziyaret etti.

Çaycuma Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü Mustafa Yaşar Maden ve beraberindekiler, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yurt Müdürü Mustafa Yaşar Maden, “Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, “Çaycuma’dan bize önemli bir zamanda bizleri ziyaret etmeleri böyle bir günlerde mutlu etti. Herkese çok teşekkür ediyorum. Zonguldak’ta yapılan faaliyetler hakkında bilgiler veriyoruz. Son şehidimizle birlikte 108 şehidimiz oldu. Geçen hafta bir kongremiz vardı. Derneğimizin borcu da bitti. Çocuklarımıza burs vereceğiz. Yaptığımız çalışmalarımızı aktaracağız. İlk defa böyle bir ziyaretin olması bizleri daha da mutlu etti. Çalışma azmimizi genişletmiş oldu” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: