Yetiştirme Yurt Ve Yuvaları Mensupları Derneği'nden Başkan Akgül'e Ziyaret

Kimsesiz çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Yetiştirme Yurt ve Yuvaları Mensupları Derneği Başkanı Kemal Çalışkan...

Kimsesiz çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Yetiştirme Yurt ve Yuvaları Mensupları Derneği Başkanı Kemal Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü ziyaret etti.

Geçen ay Lalahan’da 250 korunmaya muhtaç çocuk için piknik düzenleyen Başkan Akgül’e teşekkür ziyaretinde bulunan heyet, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Çalışkan, Başkan Akgül’e hem teşekkür plaketi hem çocuklar üzerine yazdığı 'Müdür Baba' adlı kitabını hediye etti.

Derneğin çalışmalarından dolayı yetkililere teşekkür eden Başkan Akgül ise "Aslında bu çocuklarımız kimsesiz değiller, onların yalnız olmadıklarını hatırlatmak devlet ve millet olarak hepimizin görevidir.” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunu aktaran Akgül, "Toplumun huzur ve refahı, bu çocuklarımızın topluma kazandırılması kadar güzel bir görev düşünülemez. Biz her zaman onların yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu çocuklar hepimizin. Gelecek yıl daha kapsamlı bir piknik organizasyonuyla onların yüzlerini güldürmek istiyoruz.” diye ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: