Ygs Karabük İl Birincisi Fem Dershanesi’nden

YGS’de Ankara’dan sonra en başarılı ikinci il olan Karabük’te FEM Dershaneleri, il birincisi çıkardı. Mehmet...

YGS’de Ankara’dan sonra en başarılı ikinci il olan Karabük’te FEM Dershaneleri, il birincisi çıkardı. Mehmet Vergili Fen Lisesi ve FEM Dershaneleri öğrencisi olan Nurbanu Kaçar, YGS-1 türünde 489 puan alarak Türkiye 233.'sü ve il birincisi oldu.

FEM Dershanesi Müdürü Sedat Karataş düzenlediği basın toplantısında, Karabük birincisi olan öğrencileri Nurbanu Kaçar’ın başarısının kendilerini son derece memnun ettiğini söyleyerek, “Başarısında emeği geçen gerek okulunda gerekse dershanedeki öğretmenleri tebrik ediyor teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca ailesini de kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Karabük il birincisi Nurbanu Kaçar ise “ Almış olduğum başarıdan dolayı çok mutluyum. Başarılı olmamda dershane öğretmenlerimin katkısının çok olduğunu belirtmek isterim” dedi.

Fem Dershanesi Müdürü Sedat Karataş ,başarılarının devamını dileyen Nurbanu Kaçar’ a ayrıca hediye takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: