YGS Muş'ta Sorunsuz Gerçekleşti

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü ve ÖSYM Sınav Koordinasyon Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nihat İnanç, kentte sınavın 42 binada, 530

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü ve ÖSYM Sınav Koordinasyon Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nihat İnanç, kentte sınavın 42 binada, 530 salonda sorunsuz gerçekleştirildiğini bildirdi.

İnanç, yaptığı yazılı açıklamada, sınava 8 bin 350 adayının katıldığını ve sınavda 123 emniyet görevlisiyle birlikte bin 500 kişinin görev aldığını belirtti.

Rektör İnanç, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Muş'ta sınav sakin ve huzurlu ortamda gerçekleşmiştir. Başta üniversite personeli olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım bu sınavla tüm adaylarımız hedefledikleri gelecek için iyi bir başlangıç yapmış olurlar. Sınavın tüm adaylarımız için hayırlı olmasını dilerim."

Reklam
Reklam

Muhabir: Sabri Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: