Ygs Öğrencileri, Tramvayların Azizliğine Uğradı

Eskişehir’de Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek olan bazı öğrenciler, tramvay hattında yaşanan arıza sonucu...

Eskişehir’de Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek olan bazı öğrenciler, tramvay hattında yaşanan arıza sonucu mağdur oldu.

Eskişehir’de kent içi ulaşımı sağlayan ve halkın yoğun ilgi gösterdiği tramvayların Otogar-SSK hattında sabah saatlerinde bir arıza meydana geldi. Öğrenciler, YGS’ye girecekleri okullara gitmek isterken, tramvayların arızalanması sonucu mağdur oldular. Kısa süreli olarak seferlerin aksamasına neden olan arızanın giderilmesi sonucu tekrar çalışan tramvaylar, vatandaşların ulaşımını sağlamaya devam etti.

Reklam
Reklam

Bu arada, YGS'ye giren öğrenciler salonlara girmeden önce görevli polis ekipleri tarafından detaylı olarak arandılar. Öğrencilerin üzerinde bulunan kolye, küpe, broş, tel toka ve benzeri aksesuarlar salona alınmadı.

Sınava giren bazı öğrencilerin aileleri ise çocuklarını yalnız bırakmazken, başarıları için sürekli dua ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: